Totaalconcept - Welkom bij 2FlexAir

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Totaalconcept

Totaalconcept

Totaaloplossing voor echte CO2-reductie.

De samenleving vraagt om duurzame oplossingen. Energieneutraal, nul-op-de-meter, zelfs autarkische woningen: er worden steeds hogere eisen gesteld aan de bouw, de inrichting en het energieprofiel van woningen en kantoren. Eisen waar uw opdrachtgevers en u aan moeten voldoen. Maar dat vraagt om extra investeringen - in geld, in tijd, in aandacht.
Waar vindt u goede, snelle en praktische totaaloplossingen die ook nog in uw budget passen? 2FlexAir neemt u die zorg uit handen.

Voor wie nog gelooft dat duurzaamheid een modewoord is dat te pas en te onpas wordt gebruikt, is niet meer bij de tijd: duurzaamheid is een noodzaak.
De overheid heeft hoge klimaatdoelstellingen geformuleerd, gericht op CO2- en EPC-reductie. Elke woning moet voldoen aan een maximale EPC van 0,4 - en straks moet die EPC exact 0 zijn!                                                                                                                                                                                                                                                                       
Dat vraagt om effectieve energiezuinige totaaloplossingen, zowel voor enkele gebouwen als voor grootschalige woningbouwprojecten. Eindgebruikers en projectontwikkelaars zijn echter afhankelijk van de oplossingen die u kunt aandragen. Hoe kunt u aan de eisen van de tijd voldoen? En welke oplossiongen zijn daartoe het meest geschikt?

Alles in één hand

Het meest praktische en slimme antwoord daarop is 2flexair. Want daarmee kunt u dit hele probleem uitbesteden aan één partij, met de kennis, ervaring en de producten in huis om te voldoen aan de eisen van elk bouwproject. 2FlexAir specialiseert zich in het creëren van een comfortabel, schoon en gezond binnenklimaat voor woningen, scholen en bedrijven.
Met een compleet pakket van producten en systemen op het gebied van duurzaam verwarmen, koelen en ventileren. Zonder kopzorgen en met volledige service. We hebben voor elk specifiek bouwproject een totaaloplossing op maat.

Totaalconcept

Hoe doen we dat? Door ervaring, kennis, producten en service samen te voegen tot één doordacht totaalconcept. Door de inzet van warmtepompen van Thermia, de balansventilatie van Flexit, de bronboringen en vloerverwarmings- en koelingsoplossingen van onze partners kunnen we enorme CO2-reducties garanderen. Maar we leveren daarmee ook een systeem met een hoog wooncomfort! Van ontwerp en installatiebegeleiding tot service en nazorg: we nemen u alle zorg uit handen.

Partner

In 2FlexAir heeft u een partner die zorgt voor een kwalitatieve en adequate totaaloplossing voor CO2-reductie. Zonder dat u daar omkijken naar heeft - en altijd binnen uw budget. 2FlexAir is exclusief importeur en distributeur van Thermia warmtepompen en de gebalanceerd Flexit ventilatiesystemen.

Veel woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars en adviseurs hebben al ervaren hoe praktisch en makkelijk 2FlexAir werkt. En zij waarderen onze hoogwaardige producten, uitvoering en in time aflevering. Hoog tijd dat u ook kennis maakt met 2FlexAir. Profiteer van het gemak en de zekerheid van een partner die zorgt voor een effectieve energiezuinige totaaloplossing. Zonder kopzorgen en altijd binnen uw budget.

Voor aanvullende informatie klikt u hier

Het 2FlexAir team.

 
2FlexAir voor een comfortabel, schoon en gezond binnenklimaat!
2FlexAir | Hogenkampseweg 179 | 6871 JN Renkum | info@2flexair.nl
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu